January 31, 2020

March 10, 2019

March 7, 2019

Please reload

Siste innlegg

Resultater Norges Lengste Skirenn

February 24, 2019

1/2
Please reload

Utvalgt innlegg

Skilting

October 2, 2018

I samarbeid med grunneiere, skiforeningen og Pendlerrennet skal traséen fra Gjøvik til Oslo få enda flere skilt. Det lar seg gjøre å navigere idag, men med 10-20 nye skilter vil det bli langt lettere å gå turen fra Gjøvik til Oslo. 

 

- Vi ønsker å legge forholdene til rette for at man kan gjennomføre turen når som helst, og ikke trenger å huske alle stedsnavn på turen. Derfor har vi tatt initiativ til et samarbeid om å etablere bedre skilting langs hele traséen, sier primus motor, Ådne Skurdal i en kommentar. 

 

Fredag den 5. oktober vil der for vi ta initiativ til en sykkeltur mellom Lygna og Gjøvik for å finne steder der vi ønsker bedre skilting. Ådne vil delta og håper på følge på veien. 

 

Litt avhengig av oppmøte kan vi ta toget til Bleiken, for å sykle til Lygna, og mot Gjøvik. Målet er å finne så kryss på langrennstraséen som mulig, og vi håper kjentfolk vil bli med. 

 

- Vi håper at høstferien gjør at vi blir en liten gjeng som får oss en fin tur mellom Lygna og Gjøvik fredag, vi tar det i rolig tempo, og interesserte kan kontakte Ådne på adne.skurdal@choice.no

 

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Følg oss
Please reload

Søk etter tags
Please reload

Arkiv
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square

kontakt

Valg

adne.skurdal@choice.no

Strandgata 15, 2815 Gjøvik

  • Instagram - Hvit Circle
  • Facebook - Hvit Circle