top of page

Status på start i dag kl 11

Etter en kort skitest på start idag, er det vanskelig å si helt entydig hva vi skal anbefale når det gjelder feste. Jeg fikk ikke feste med VR 50 eller VR55, mens med felleskiene satt det fint oppover. Jeg opplevde ikke at de gled noe dårligere enn de med feste, egentlig føltes det som feste skiene hadde dårlig glid og feste. Herlig kombinasjon :)

Det regnet i formiddag, som gjorde at sporene ble glasserte, og raske.

Jeg tar en telefon til en ekspert på området nå snart, og vil dele tipsene fra han med dere, men her tror jeg alle må tenke at om de velger å gå med feste, må dette justeres noen ganger underveis. Det er nå meldt relativt milde forhold (+6) fra Lygna frem til Holmenkollen.

Utvalgt innlegg
Siste innlegg
Arkiv
Søk etter tags
Følg oss
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page