top of page

Teknisk møte og smøretips

I kveld klokken 19.00 møtte deltakerne til teknisk møte med Ådne Skurdal på Quality Hotel Strand i Gjøvik.

På møtet gikk Ådne gjennom den ca. 135 km lange løypa fra Gjøvik til Oslo sammen med deltakerne på skirennet, for å vise hvilke sjekkpunkter de skal innom og hvor drikkestasjonene befinner seg. Første drikkestasjon er på Sønstebygrenda etter ca. 37 km. Her vil skigåerne få fylt opp med vann og sportsdrikke fra Squeezy. Neste stasjon ligger på Lygna etter ca. 57 km, etterfulgt av Harestua som er siste drikkestasjon før deltakerne går i mål på Holmenkollen.

Grunnet varierende temperaturer med minusgrader fra start og mildere forhold fra Lygna (+6) kjører Ådne selv med felleski. Smøretips til i morgen fra Team Kaffebryggeriet sin smører:

GLID

- Skiglider 109 C varmes inn med jern. (Swix Marathon)

- Flour 14 B varmes inn med jern. (FCX6)

FESTE

- Varme inn grønn klister.

- Legge Universal VM Klister KN22, eller Multigrade klister.

- Justere med Rød klister mot slutten. KX65.

Deltakerne fikk utdelt bagasjetag, GPS-tracker og startnummer. De som ikke var med på møtet vil få utdelt dette ved startstreken i morgen tidlig.

For å følge med på skirennet i morgen kan du se oppdateringer fra løypa på Pendlerrennet sin Facebook- og Instagram-konto gjennom hele dagen (@pendlerrennet). Du kan også følge deltakerne via GPS-tracking på RaceTracker ved å trykke her.

Utvalgt innlegg
Siste innlegg
Arkiv
Søk etter tags
Følg oss
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page