top of page

Følg Rune og Stian fra New York til Oslo


Faksimille fra DN.no

Faksimille fra Dn.no

Både Rune og Stian deltok i Pendlerrennet 2018, og Rune var med teten lenge i 2019 utgaven, men måtte kaste inn håndkle på grunn av sykdom. Det mange kanskje ikke vet er at disse to gutta rodde fra New York over Atlanteren sommeren 2018. De deltok i Pendlerrennet for å kjenne litt på det å være aktivitet i mange timer sammenhengende, og vi tror Pendlerrennet kjennes ut som "a walk in the park" i forhold til hva disse gutta skulle begi seg ut på den påfølgende sommeren.

NRK viser reisen i en dokumentar i fire deler fra i morgen torsdag 7. mars kl 1945. Den er verdt å se, og etter å ha lest litt i D2 i høst, forstår jeg at gutta møtte visse utfordringer på veien.

Utvalgt innlegg
Siste innlegg
Arkiv
Søk etter tags
Følg oss
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page