January 31, 2020

March 10, 2019

March 7, 2019

Please reload

Siste innlegg

Resultater Norges Lengste Skirenn

February 24, 2019

1/2
Please reload

Utvalgt innlegg

Blir det skirenn?

January 31, 2020

Det kommer en del spørsmål om det blir skirenn, og med den varmeste januar siden 1989, begynte det å se litt stygt ut. Men den siste uken har det kommet påfyll med de 15-25 cm vi trengte for å kunne arrangere renn. 

 

Hvis man går inn i føremeldingen til Skiforeningen så ser man alle områder som nå er tråkket, eller nylig ble tråkket. Det gir absolutt grunn til optimisme, og det ser ut til at vi vil kunne arrangere Pendlerrennet 15. februar som planlagt. 

 

Jeg planlegger å legge ut litt kjappe statuser fra løype, og praktisk informasjon de neste ukene, så følg oss på facebook og instagram for oppdateringer. Alt praktisk informasjon om rennet ligger her.

 

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Følg oss
Please reload

Søk etter tags
Please reload

Arkiv
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square

kontakt

Valg

adne.skurdal@choice.no

Strandgata 15, 2815 Gjøvik

  • Instagram - Hvit Circle
  • Facebook - Hvit Circle