top of page

Blir det skirenn?


Det kommer en del spørsmål om det blir skirenn, og med den varmeste januar siden 1989, begynte det å se litt stygt ut. Men den siste uken har det kommet påfyll med de 15-25 cm vi trengte for å kunne arrangere renn.

Hvis man går inn i føremeldingen til Skiforeningen så ser man alle områder som nå er tråkket, eller nylig ble tråkket. Det gir absolutt grunn til optimisme, og det ser ut til at vi vil kunne arrangere Pendlerrennet 15. februar som planlagt.

Jeg planlegger å legge ut litt kjappe statuser fra løype, og praktisk informasjon de neste ukene, så følg oss på facebook og instagram for oppdateringer. Alt praktisk informasjon om rennet ligger her.

Utvalgt innlegg
Siste innlegg
Arkiv
Søk etter tags
Følg oss
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page