January 31, 2020

March 10, 2019

March 7, 2019

Please reload

Siste innlegg

Resultater Norges Lengste Skirenn

February 24, 2019

1/2
Please reload

Utvalgt innlegg

Pendlerrennet 2020 er avlyst

March 9, 2020

Det så veldig lyst ut til at vi kunne gjennomføre Pendlerrennet etter at det falt 20 cm snø sent i forrige uke. Dessverre kom det mildvær i går som gjorde forholdene dårlige, og med utsikter til ytterligere 5 mm regn tirsdag har vi ikke noe annet valg enn å avlyse. 

 

- Sjansen for at forholdene blir gode nok er såpass liten nå, til tross for at det er meldt godt vær og minusgrader lørdag 14. mars. Det er førefall i flere områder og spesielt under 400 moh, som vi har en del av langs de 135 km fra Gjøvik til Oslo, sier Ådne Skurdal. 

 

- Vi har nå utsatt en gang, og sjansen for at det kommer nok snø som varer anser jeg som såpass liten at vi nå velger å avlyse årets skirenn, fortsetter han. 

 

Det er i området fra Paulsrud - Eidstugua til Sønstebygrenda hvor det vil være utfordrende forhold. Etter hva vi forstår gjennomførte Skiforeningen sin tradisjonelle tur fra Lygna til Oslo lørdag, og gikk dermed klar av mildværet søndag. 

 

I tillegg kan det bli utfordringer i Harestua, og det kan fort komme overvann over Hakloa. 

 

I disse koronavirus tider er det også viktig å bevare et sterkt immunforsvar, og fysiske anstrengende løp kan utsette immunforsvaret for unødvendige belastninger. Dette har riktignok ikke vært avgjørende for selve avlysningen, men er viktig å ha i tankene om man velger å delta på større renn senere i sesongen. 

 

Alle deltakere vil få refundert sine påmeldingsavgifter med fratrekk for admingebyr. 

 

Vi ønsker alle nye og gamle deltakere en fortsatt riktig fin skisesong og drømmer oss bort til slike forhold (Kikutstua). 

 

Velkommen tilbake neste sesong. 

 

 

 

 

 

 

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Følg oss
Please reload

Søk etter tags
Please reload

Arkiv
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square

kontakt

Valg

adne.skurdal@choice.no

Strandgata 15, 2815 Gjøvik

  • Instagram - Hvit Circle
  • Facebook - Hvit Circle