top of page

Gjennomføres Pendlerrennet?Vi har forståelse for at det er noe usikkerhet rundt om vi kan gjennomføre Pendlerrennet, og får en del henvendelser om dette. Det er mange større renn som i disse dager avlyses, noe som er forståelig utfra antall deltakere og praktisk gjennomføring.

Vi jobber fortsatt med at vi kan gjennomføre rennet og mener at det vil være forsvarlig med godt smittevern. Vi ser at skisentre holder åpent både med heiser og servering, og mener at avstanden vil være langt større enn de er i skiheis/heiskøene.


Vi har allerede gjennomført en risikovurdering av hvilke områder som kan skape risiko for smitte.


Teknisk møte

Tidligere har vi gjennomført et tekniskmøte hvor vi har gjennomgått løypa, og svart på spørsmål. Dette har skjedd i et lokale på hotellet Quality Hotel Strand Gjøvik. Planen er at vi i år gjennomfører dette via e-meeting på teams eller meetings.


Transport til start

Tidligere har dette blitt løst gjennom bruk av en til to minibusser. Her ville vi fordele deltakere på flere biler og minibusser, slik at vi kan opprettholde avstand. Bruk av hansker og munnbind blir obligatorisk på bussen.


Drikkestasjoner

Sportsdrikke på kanner blir plassert i Sønstebygrenda, Lygna og Harestua. Alle deltakere skal bruke hansker når de fyller drikke på sekk/flaske/drikkesystem.

Målgang

Ved målgang har vi tilbudt dusjing i skiforeningens lokaler bak skiskytterblinkene i Holmenkollen. Siden det er såpass få deltakere vil dette fortsatt være mulig ved å benytte begge garderobene, og kun tillate et visst antall mennesker inne samtidig. Hyppig vask og desinfisering av kontaktpunkter, og bruk av munnbind innendørs.

Premier

Alle diplomer og premier blir ettersendt, og ingen seremoni etter målgang.


Skulle vi bli mange på start vil vi vurdere å endre fra massestart til puljer på 10 og 10 deltakere, dette vil ytterligere spre deltakerne, og vi vil legge til grunn forventet sluttid når vi setter opp startlisten.


Med andre ord, vi planlegger fortsatt å gjennomføre rennet.

Vi følger smitteutviklingen fortløpende og vil frem mot start gå gjennom aktuelle smitteveiledere for å se om planen som er satt har forbedringsområder.Comments


Utvalgt innlegg
Siste innlegg
Arkiv
Søk etter tags
Følg oss
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page