top of page

Fuel of Norway leverer Energien også i 2022

De fleste som har drevet med idrett over mange timer vet at det er helt essensielt å tilføre kroppen energi, og gjerne riktig type energi på riktig tidspunkt. Vi er derfor svært glade at vi kan presentere et nytt samarbeid med den norske leverandrøren Fuel of Norway.


I den forbindelse er det verdt å nevne at de samarbeider med flere av Norges og verdens beste skiløpere, langløpere og skiskyttere.


Landslaget i skiskyting med unntak av et par løpere på damesiden har hele denne sesongen kjøpt ernæring fra FoN og er kjempefornøyd. Niklas Dyrhaug og Martin Johnsrud Sundby har brukt våre produkter på privatlaget sitt i år og både Team XPND Fuel of Norway med Tord Asle i spissen, Team Kaffebryggeriet med Vetle Thyli, Koteng og Team Straye Kastle i Visma Ski Classic.


Fuel of Norway er et prosjekt som strekker seg flere år tilbake. Tilbakemeldinger fra utøvere og mosjonister var alltid at sportsernæring ble benyttet i begrenset utstrekning grunnet dårlig innhold. Dette ga ofte mage og tannproblemer.


Visjon til FoN er å tilby ernæring som var sunn, smaksrik og naturlig samtidig som den gir den energien du trenger på en lang tur. Fuel of Norway har et par år jobbet målrettet mot sportsbransjen og har i dag rundt 200 butikker som selger våre produkter. Vi er også inne på kjedenivå i 2 av landets ledende sportskjeder

Fuel of Norway ønsker å gjøre sunne og funksjonelle produkter til førstevalget både for toppidretten, breddeidretten og mosjonistene. Her handler mye om image og konkurransen mot Energidrikkene som verken er sunne eller funksjonelle.


I Pendlerrennet vil vi tilby to ulike energipakker fra nettopp FoN, en som strekker seg over hele løpet, og en som blir langet på drikkestasjonen på Lygna.


Produktene i pakken vil være en kombinasjon av gels og barer (nyutviklet), samt sportsdrikke. Pendlerrennet vil tilby FoN sportsdrikke på drikkestasjonene ved Sønstebygrenda, Lygna, og Harestua. (Vi tar forbehold om at FoN Energibar er klar da denne er nyutviklet og leveres i løpet av januar).Bestilling av pakkene gjøres ved påmelding, og man huker av for hvilken pakke man ønsker, hel eller halv. En mail er sendt til de som allerede er påmeldt, hvor man kan endre sine ønsker.


Hele rennet.

(Den ene halvparten leveres ut før start, på hotellet eller på start. Resten langes på Lygna.)

1 pose sportsdrikk.

4 gel+ Frisk frukt 150mg koffein.

4 gel Blåbær.

4 gel Bringebær.

3 energibar Salt/karamell.

3 racebar Peanøtt/jordbær.


Veiledende pris: 940,-

Din pris: 699,-


Halve rennet.

(Langes på Lygna.)


1 pose sportsdrikk.

2 gel+ Frisk frukt 150mg koffein.

2 gel Blåbær.

2 gel Bringebær.

2 energibar Salt/karamell.

1 racebar Peanøtt/jordbær.


Veiledende pris: 570,-

Din pris: 429,-


Fordelen med å kjøpe dette via oss er at man får provianten levert til start i et FoN tøyposer og et sett skistropper og det blir langet underveis, i tillegg til at dette er gode priser mot det man får i butikk, eller på nett.


Vi har også fått lov til å dele en link med en generell rabatt i FoN nettshop på 15%, eller bruk koden "pendler2022" i utsjekkingen. https://www.fuelofnorway.no/discount/pendler2022


Comments


Utvalgt innlegg
Siste innlegg
Arkiv
Søk etter tags
Følg oss
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page