top of page

Proviantpakker til Pendlerrennet 2022De fleste som har drevet med idrett over mange timer vet at det er helt essensielt å tilføre kroppen energi, og gjerne riktig type energi på riktig tidspunkt. Vi er derfor svært glade at vi kan presentere et nytt samarbeid med den norske leverandøren Fuel of Norway.


I den forbindelse er det verdt å nevne at de samarbeider med flere av Norges og verdens beste skiløpere, langløpere og skiskyttere.


Landslaget i skiskyting med unntak av et par løpere på damesiden har hele denne sesongen kjøpt ernæring fra FoN og er kjempefornøyd. Vi leverer i år ernæring til Team XPND Fuel of Norway med Tord Asle i spissen, Team Kaffebryggeriet med Vetle Thyli og Team Straye Waterwell i Visma Ski Classic. Vi samarbeider også tett med fjorårets komet i langrenn Mikael Gunnulfsen og team kompis Mathias Rolid Aas i Team Telemark


Fuel of Norway er et prosjekt som strekker seg flere år tilbake. Tilbakemeldinger fra utøvere og mosjonister var alltid at sportsernæring ble benyttet i begrenset utstrekning grunnet dårlig innhold. Dette ga ofte mage og tannproblemer.


Visjon til FoN er å tilby ernæring som var sunn, smaksrik og naturlig samtidig som den gir den energien du trenger på en lang tur. Fuel of Norway har et par år jobbet målrettet mot sportsbransjen og har i dag rundt 350 butikker som selger våre produkter. Du finner hos i mange butikker hos Sport 1, Intersport og Stadion.

Fuel of Norway ønsker å gjøre sunne og funksjonelle produkter til førstevalget både for toppidretten, breddeidretten og mosjonistene. Her handler mye om image og konkurransen mot Energidrikkene som verken er sunne eller funksjonelle.


I Pendlerrennet vil vi tilby to ulike energipakker fra nettopp FoN, en som strekker seg over hele løpet, og en som blir langet på drikkestasjonen på Lygna.

Utvalgt innlegg
Siste innlegg
Arkiv
Søk etter tags
Følg oss
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page