top of page
PÅMELDING

Fredag 23. februar kl 19.00 vil det bli gjennomført teknisk møte på Honne Hotell hvor rute blir gjennomgått, og all relevant praktisk informasjon blir gitt. 

Start 180 - 05:00

Start 130 - 07:00

I år vi man velge mellom to ulike ruter; den originale 130 km, eller ca 180 km, begge med målgang på Voksenkollen t-banestasjon. Begge distansene er lange, og det er viktig at alle deltakere har respekt for distansen, og er trent for å kunne gjennomføre distansen du velger. Det er også mange høydemeter som skal forseres som vil gi tidvis lav gjennomsnittsfart. Normal løpstid på 130 km har variert, men de fleste kommer inn på ca 11-13 timer, eller i overkant av 10 km i timen. Det å være aktiv i så mange timer krever forberedelse både fysisk, men kanskje også mentalt. 

Ruten kan du se her. 

Det kan komme endringer på ruten på grunn av skogsdrift, eller snøforhold, alle endringer vil fremkomme på denne siden, på facebook, og i mail til deltakere. 

 

Hele traseen blir tråkket i forbindelse med rennet lørdag morgen. 

Traseen vil ikke være merket med annet enn skiltene som markerer Gjøvik - Oslo traseen til vanlig. Det er altså viktig å gjøre seg kjent med stedsnavn, og traséen før man starter turen slik at man navigerer rett. En del av det å gjennomføre Pendlerrennet vil være å navigerer riktig. Pendlerrennet er et turrenn i klassisk. 

Det vil heller ikke være tråkket løype over kryssende bilvei, og det henstilles om at alle deltakere er forsiktige ved kryssing av vei. 

Pendlerrennet er et langt renn, og vi stiller dermed krav til sekk, og at den inneholder følgende;

 • Tørt ullundertøy (overdel og underdel)

 • Vindtett jakke og bukse

 • Lue og våtter

 • Tørre sokker

 • Hodelykt

 • Nødteppe (varmefolie)

Det anbefales også sterkt at man har med seg:

 • Drikke

 • Mat

 • Energibarer/Energigels

 • Skismørning

 

For de som ønsker å bo komfortabelt på Honne Hotell gir vi en spesialpris inkludert frokost og nistepakke til 995 kr per rom. Om du kan dele rom blir prisen 645 per person. Kryss av for ønske om hotellrom når du melder deg på. 

Honne Hotell ligger på Biri, og det enkleste er kanskje å ta toget til Moelv. Vy har avganger hver time, med 15:34 eller 16:34 som de mest aktuelle avgangene. Kommenter gjerne i påmeldingen hvordan du planlegger å ankomme hotellet så kan vi organisere samkjøring fra stasjonen til hotellet. Alternativt er tog til Gjøvik, og lokalbuss til Biri, også kan vi hente deg i Biri sentrum. 

Transport til start vil bli organisert fra Honne Hotell. Vi transporterer bagasjen til målgang i Holmenkollen, og det vil dessverre ikke være mulig å få tilgang til denne underveis. 

Det vil være drikkestasjoner på Sønstebygrenda, Lygna og Harestua. Vi kommer til å sette ut store kanner med sportsdrikke. For de som går 180 km vil første drikkestasjon være Stangstua etter ca 46 km. 

Les mer om proviant og langing av dette underveis her.

På grunn av Holmenkollen skifest vil målgangen være ved Voksenkollen T-banestasjon. Man følger vanlig trasé frem til Tryvannsstua, hvor du tar til høyre og følger pilene på kartet under. 

 

Alle deltakere vil få bagasjen og mulighet til å skifte, ta en god varm dusj, og badstue etter målgang på Voksenåsen Hotell. Vi kjører deltakere fra målgang til hotellet frem til rundt midnatt. Her vil det også serveres litt snacks og mat. 

 

 

 

 

 

 

 

 

Vi benytter oss av Racetracker sitt GPS baserte tidtakersystem, og vil komme tilbake til hvilke veipunkter man må innom for å komme på resultatlisten. Vi regner med at det blir en god spredning på feltet, og vi ser for oss at vi vil være i mål fra 16-17 tiden frem til 23. Hotellet er åpent med nattevakt hele natten, og deltakere vil få tilgang til sin bagasje på hotellet. 

Ønsker du en overnatting på Voksenåsen etter målgang har hotellet en spesialpris på 995 per rom inkludert frokost. 

Påmeldingsavgift: fra 1195,- 

 • Leie av GPS tracker fra Racetracker

 • Sportsdrikke på alle drikkestasjoner

 • Dusj og snacks på Voksenåsen

 • Transport til start (Honne Hotell)

 • Transport av bagasje til Oslo

 

 

                                                                                        (ekstern side)

Ved en eventuell avlysning utenfor arrangørs kontroll (snø, vind eller annet) refunderes påmeldingsavgiften med et fratrekk på 150 kr. 

Pendlerrennet arrangeres av Ådne Skurdal, tidligere direktør på Quality Hotel Strand, i samarbeid med Visit Innlandet.

 

Målgang Pendlerrennet Voksenkollen.png
bottom of page