top of page

Diplomer

Vi fikk noen innspill vi ønsker å ta med oss med en gang, og har laget et diplom. Det her klart Norges Lengste Skirenn skal ha Diplom. Arrangementskomitéen (Ådne) beklager så mye for at det ikke har vært tenkt på tidligere og at det har tatt såpass lang tid å få de sendt ut.

Under ser dere hvordan den vil se ut i 2018, også er det mulig at den blir noe endret i 2019. Det var Pendlerrennets dyktige AD (art director) som har satt opp denne i Word. For de av dere som lurer på hvem som er AD hos Pendlerrennet tippet dere riktig om dere tippet primus motor, Ådne.

Denne blir også sendt ut kommende uke sammen med luer til de som kom under 13 timer. Vi ønsker tilbakemeldinger om Pendlerrennets AD får beholde jobben, eller om vi må søke etter nye resurser.

Utvalgt innlegg
Siste innlegg
Arkiv
Søk etter tags
Følg oss
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page