top of page

Pendlerrennet 2022 er avlyst

Alt lå til rette for å arrangere Norges lengste skirenn mellom Gjøvik og Oslo den 26. februar. Vi hadde fått rapporter om gode snøforhold, og gode spor hele veien.


Dessverre kom Covid 19 i veien for arrangementet også i 2022. Denne gangen i form av smitte i familien til arrangør.


- Jeg er oppriktig lei meg over at jeg ikke kunne arrangere skirennet jeg for noen år siden etablerte. Jeg hadde sett frem til å treffe alle de fine deltakerene, og følge de på ferden fra Gjøvik til Oslo, denne gangen kun som arrangør, forteller Ådne Skurdal.


Skurdal har gått turen flere ganger selv, med en delt rolle, både som arrangør og deltaker.


- Det er jo et eventyr mer enn et skirenn med kondomdress og spisse albuer. Jeg vil trekke frem gleden, mestringsfølelsen og samhørigheten mellom deltakere på dette rennet over 135 km, fortsetter han. Dette er jo et renn det rådes å trygt inne i grønn sone, altså mer pratetempo. Det åpner for gode samtaler mellom ulike deltakere underveis.


Rennet skulle ha gått av stabelen førstkommende lørdag, med start i Hunndalen i Gjøvik, og med målgang på Sognsvann i Oslo. Målgangen ble flyttet på grunn av Hovedlandsrennet på ski i Holmenkollen.


- Med den risikoen for at jeg også vil bli smittet, og eventuelt måtte avlyse senere tar jeg den kjedelige avgjørelsen allerede nå, hvor 3/4 i familien er positive, forteller Ådne Skurdal.

- Han mener det er bedre at alle får beskjed om dette nå, og eventuelt kan organisere et eget opplegg hvis man likevel ønsker å gå turen, fortsetter han.


Løypene ligger nemlig klare og arrangør har fått rapporter om at løypene vil bli tråkket opp i forbindelse med helgen. Alle strekningene har blitt tråkket opp for mindre enn en uke siden, og vi regner med at det blir kjørt en ny runde fredag eller lørdag morgen.


Denne meldingen vil legges ut på https://www.facebook.com/pendlerrennet, og hvis noen av deltakerene ønsker kontakt med hverandre for å finne et opplegg sammen er det hyggelig. En måte å komme i kontakt med andre deltakere er nettopp å kommentere på facebooksiden, eller sjekke på https://www.strava.com/clubs/801961 om du finner noen som skal gå. Det legges ut et virtuelt renn, hvor alle deltakere vil motta en Pendlerrennet lue, de under 13 timer får finisher lue, og vinneren får gavekort på 1000 kr fra valgfri sportsbutikk.


Alle deltakere vil motta en mail angående sin påmelding. Alle som har påmelding vil få denne overført til en ny utgave i 2023 uten kostnad.

Comments


Utvalgt innlegg
Siste innlegg
Arkiv
Søk etter tags
Følg oss
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page