top of page

Gode dager


På trening og spesielt skitur er det fint å ha noe noe inspirerende å høre på. Jeg har personlig den nå nedlagte "I det lange løp", med Jann Post og Kristian Ulriksen som en stor personlig favoritt. Nå følger jeg naturligvis med på "Breaking Marathon Limits" sin podcast med nevnte Ulriksen og Sindre Buraas med både gjester og skadeforebygging. Jeg er innom "Skiftesonen" som er mer triatlon rettet, men har også et par favoritter uten om trening og prestasjon, "Stormkast" med Petter Stordalen og Per Valebrokk, eller "The Diary of a CEO" med Steven Bartlett.


Jeg har også vært innom "Gode Dager" av Øystein Pettersen, Kristian Horne, og Lars Christian Vold, og en del av episodene tidligere hvor Hans O Ingholm var medprogramleder.


Det ble en virkelig god dag når jeg i morges forstod at disse tre gutta er påmeldt Pendlerrennet 180 km, og dedikerer en hel episode til forventningene til å gå rennet, og dette er jo karer som har vært ute på sine timer trening og konkurranser, og det er ekstremt gøy å se at de kan trigges av eventyret, bragden, og konkurransen Pendlerrennet.


Så jeg råder deg til å lytte til denne episoden, men også følge podcasten, og helt sikkert forberedelsene vi vil høre mer om inn mot rennet som går om ganske nøyaktig en måned.


Jeg synes gutta beskriver rennet på en god måte. Ingen spisse albuer, bare folk som ønsker å slå av en prat, holde hverandre oppe når det blir tungt, for det er liten tvil om at du vil nok oppleve et par oppturer og nedturer i løpet av rennet.

Comments


Utvalgt innlegg
Siste innlegg
Arkiv
Søk etter tags
Følg oss
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page