top of page

Klar for et ekstra langt Pendlerrenn?


Det jobbes med planleggingen av Pendlerrennet 2024, og i samarbeid med skiforeningen ser vi at den beste datoen er 17. februar, hvor nasjonalanlegget er ledig for å ta i mot mange slitne deltakere. Dette året kan det være at de er ekstra slitne siden arrangør Ådne ser på muligheten på å forlenge rennet fra ca 130 km, til 178 km med start på Vingrom.


Nok en gang er det en kjenning fra ultra miljøet, Henning Lauridsen som er inspirasjonen til å vurdere dette. Han gjennomførte i 2018 en tur fra Vingrom til Bærum på nesten 200 km.


Når vi legger til målgang i Holmenkollen, og vår vanlige trasé fra Eikvelta gir skiforeningen sin turplanlegger meg 178 km, mens Strava gir meg 181 km. Jeg jobber nå med løypekjørere i nord i trasséen for å se på muligheten å ha løypene klare til rennet 17. februar.


Turen vil starte på det som vil være løypas høyeste punkt ved RV250, og Fløyta hvor løypa har gode utforkjøringer i vel 13 km, før bakkene opp mot Sangsætra, før det går utfor igjen forbi Snertingdalen. Etter litt småkupert går det oppover igjen mot Venholhøga, før man skal nedover og krysse RV 33 (Fagernesvegen).

Jeg foreslår at vi tar oppover mot Mustadkampen, og at vi passerer på baksiden av Skumsjøen som vi tidligere har gått delvis over. Fra Eikvelta vil ruta følge den vanlige traséen hele veien til Holmenkollen.

Det blir uansett renn 17. februar, så hold av datoen i kalenderen nå. Påmelding og ytterligere info vil bli lagt ut når vi har konkludert hvor langt renn vi ønsker å lage. Jeg ønsker derfor litt tilbakemeldinger om vi skal forsøke oss med en ekstra lang variant i år?


Som tidligere år legger vi opp til at man i all hovedsak skal navigere løypa selv, og følge skiltingen fra Gjøvik til Oslo. Ser for meg at man vil planlegge første mat og drikkestasjon i Snertingdalen etter ca 30 km, og i forbindelse med RV33 etter ca 50 km, også vil de neste være Sønstebygrenda (88 km), Lygna (107 km) og Harestua (145 km) som vanlig.

Takk for at du blir med å bestemmer hvor langt Pendlerrennet 2024 skal bli, og kommenter bare på facebookposten hva du mener.

Comments


Utvalgt innlegg
Siste innlegg
Arkiv
Søk etter tags
Følg oss
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page