top of page

Pendlerrennet kun 2 dager unna (litt info)Vi kjører en teknisk gjennomgang av løype og spørsmål kl 19.00 på Quality Hotel Strand Gjøvik, møterom Hunton.

For de som ikke skal overnatte, eller rekker møtet streames møtet via denne linken:

Or dial: (NO) +47 23 88 32 24

PIN: 146 906 596#


Alle deltakere vil få utdelt startnummer og racetracker etter møtet. De som ikke deltar på møtet, men overnatter får dette utdelt i løpet av kvelden. De som kommer rett til start får utdelt startnummer og racetracker på start. Deltaker blir selv ansvarlig å skru på tracker, instruksjoner rundt dette kommer på teknisk gjennomgang, bortsett fra de som får denne utlevert på start.


Viktig: All bagasje og ski må legges klart i hotellets foajee senest 05:40 slik at vi får transportert det opp til start. Det er ikke plass til dette på bussen. Dere vil få tilgang til bagen og ski på start. Sekken dere skal ha med dere på tur kan dere ha med inn på bussen som kjører dere til start.

Avreise fra hotellet blir 06:15, hvor vi får ca 30 min på start før vi starter Pendlerrennet 2023.


Vi blander ut sportsdrikke til alle som vil ha, fint om de som overnatter fikser dette fra kanner ved frokosten før avreise hotellet, slik at de som kommer rett på start kan fylle sine drikkeflasker/drikkesystem ved start. Vi blir enige på teknisk gjennomgang hva vi blander ut, og varm/kald drikke.


Frokosten serveres fra kl 0500, og består av brødmat, ulike pålegg, ost, og nugatti/syltetøy. I tillegg lages en stor gryte havregrøt.


De som har bestilt proviant får dette utdelt fredag kveld, eller ved start.


Vi har fått noen spørsmål rundt stavservice, og har følgende forslag: Hvis alle tar med seg ett eller to ekstra par staver vil vi kunne ta med oss disse til drikkestasjonene. Det er eventuelt viktig å merke stavene godt, og vi vil fordele stavene rundt slik at vi har staver i ulike høyder på drikkestasjonene. Når alle har passert blir stavene og drikkestasjonen pakket ned. Vi blir enige om hvordan vi kan tilbakelevere stavene, og hvordan dette best kan organiseres.


Vi blir også enige om hvordan drikke stasjonene best organiseres. For å rekke de første i mål blir nok iallefall Harestua ubemannet, mens vi tror vi vil kunne ha folk på Sønstebygrenda og Lygna. Dette diskuterer vi nærmere.


Etter en gjennomgang av Skiforeningens føremelding kan vi se at løypene fra Gjøvik til Oslo er tråkket i 2023. Noen av løypene er tråkket de siste par dagene, mens hele løypen ble tråkket forrige helg.


Vi har tatt kontakt med en rekke av de som tråkker løyper langs traseen for å sjekke status for føre. Tilbakemeldingene er at det var veldig gode forhold, og at det er mer enn nok snø. Dessverre fikk vi litt mildvær med vind, som gir bøss i løypene og førefall, men det skal bli kaldere i morgen og natt til lørdag, og de fleste vil preppe/tråkke fredag ettermiddag/kveld. Det er riktignok meldt om litt snø fredag kveld, men ikke mengder av betydning.
Utvalgt innlegg
Siste innlegg
Arkiv
Søk etter tags
Følg oss
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page