top of page

Pendlerrennet er avlyst


Etter samtale med mange av de som kjører løypene i Pendlerrennet har jeg fattet denne vanskelige beslutningen. Det er stor sjanse for at det blir veldig begrenset løypekjøring fra Brovoll forbi Harestua, Stryken og det er sjanse for overvann over Hakkloa.


I tillegg er det meldt mye vind gjennom kvelden og natten med opptil 20 sekundmeter som i de høyereliggende områdene fort kan gi drivsnø og utviskede spor. Dette vil gi svært tunge forhold i et renn som allerede er veldig tungt.


Etter en totalvurdering har jeg tatt den tunge beslutningen å avlyse årets Pendlerrenn.


Påmeldingen blir kostnadsfritt overført til 2025, hotellovernatting blir avbestilt og betalt proviant blir eventuelt refundert.


Jeg valgte å ta denne beslutningen så tidlig som mulig etter rapportene jeg mottok fra løypekjørere fredag morgen slik at deltakere kan avbestille transport og legge andre planer.


Jeg vil likevel beklage at jeg valgte å arrangere Pendlerrennet på det som viser seg å være årets dårligste værdag, og er veldig lei meg for at vi ikke får gjennomført rennet som planlagt i år.


Ønsker alle en riktig fin helg, også håper jeg vi ses på start igjen neste år.


Comments


Utvalgt innlegg
Siste innlegg
Arkiv
Søk etter tags
Følg oss
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page