top of page

Sosialemedier ansvarlig


Om 3 uker arrangerer vi Norges Lengste Skirenn, og søker i den forbindelse en eller to personer som vil ha ansvaret for sosialemedier frem til og under rennet. Jobben innebærer å sette opp en markedsplan, og være med for å dokumentere dagen på best mulig måte, slik at vår rekkevidde maksimeres gjennom dagen. Det kan innebære intervjuer med arrangører, deltakere, tilskuere og frivillige. Så publisere dette i aktuelle sosialemedier, samt skrive nyheter, pressemeldinger.

Her er det store muligheter til å påvirke, teste og være stor bidragsyter til at rekkevidden og omtalen av rennet når bredest mulig ut til potensielle deltakere, pårørende, og almenheten.

Dette kan passe både for studenter og ferdigutdannede innen medier eller kommunikasjon, eller som har interesse for ski og vil være med på en hektisk og spennende dag, hvor du/dere vil lære masse. Vi blir enige om betaling, og vi vil lage en referanse om hvilke oppgaver du har utført i etterkant. Kanskje dette er noe for deg, eller noen du kjenner?

Utvalgt innlegg
Siste innlegg
Arkiv
Søk etter tags
Følg oss
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page