January 31, 2020

March 10, 2019

March 7, 2019

Please reload

Siste innlegg

Resultater Norges Lengste Skirenn

February 24, 2019

1/2
Please reload

Utvalgt innlegg

Status på start i dag kl 11

February 22, 2019

Etter en kort skitest på start idag, er det vanskelig å si helt entydig hva vi skal anbefale når det gjelder feste. Jeg fikk ikke feste med VR 50 eller VR55, mens med felleskiene satt det fint oppover. Jeg opplevde ikke at de gled noe dårligere enn de med feste, egentlig føltes det som feste skiene hadde dårlig glid og feste. Herlig kombinasjon :)

 

Det regnet i formiddag, som gjorde at sporene ble glasserte, og raske. 

 

Jeg tar en telefon til en ekspert på området nå snart, og vil dele tipsene fra han med dere, men her tror jeg alle må tenke at om de velger å gå med feste, må dette justeres noen ganger underveis. Det er nå meldt relativt milde forhold (+6) fra Lygna frem til Holmenkollen. 

 

 

 

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Følg oss
Please reload

Søk etter tags
Please reload

Arkiv
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square

kontakt

Valg

adne.skurdal@choice.no

Strandgata 15, 2815 Gjøvik

  • Instagram - Hvit Circle
  • Facebook - Hvit Circle