top of page

Status Pendlerrennet 2020

Snøværet som kom i starten av uka ga meget gode forhold i flere deler av løypa, og vi kan på skiforeningens føremelding se at starten ble tråkket idag.

Det er imidlertid fortsatt uavklart i enkelte deler av traseen grunnet åpne bekker. Etter samtale med enkelte av de som preparerer løyper må vi vente til etter søndagens varslede regnvær før vi kan ta en endelig avgjørelse.

Været på Grua søndag

Værvarsel fra YR.no, Grua.

Det betyr at endelig beslutning om gjennomføring først vil komme tirsdag kl 12.00.

Fikk også inn en rapport fra en ivrig Pendlerløper som har gått fra Grua til Sørkedalen idag, og kunne fortelle om veldig flotte forhold. Det var trikkeskinner store deler av løypa, med noen små unntak. Se løypa til Henrik her: https://www.strava.com/activities/3078915299

Alle bilder Henrik Heiestad

Rapport fra Henrik:

Mylla: Supre forhold over hele vannet. Stort sett isfritt.

Trantjern-Tverrsjøstallen: Trikkeskinner på skogsbilveiene, fine forhold over Ølja. Scooter-løypa ned til Tverrsjøstallen hadde god stand, med noen bare flekker inne i mellom.

Tverrsjøstallen - Storflåtan: Trikkeskinner og fantastiske forhold.

Storflåtan - Skamrek: Tidvis bra, tidvis rufsete. En del kneiker på dette partiet, men de er motbakker, og da er det ikke så farlig at forholdene ikke er perfekte. Rett før Skamrek var det ett parti på 5 meter hvor man kan vurdere å ta av skiene.

Skamrek - Heggelia: Snø på vannene og fine forhold for staking

Heggelia - Skansebakken: Nykjørt på morgenen. Fine spor og nok snø hele veien. Selv siste kilometer inn til parkeringen hadde fått noen cm snø.

I dag hadde det vært uproblematisk å kjørt rennet via Grua og Sørkedalen. Ruten er flat og fin, uten skumle utforkjøringer. Det er terrengløypene mellom Storflåtan og Skamrek og kanskje siste biten inn mot Skansebakken som er usikkerhetsmomentet. Lenger nord er det mer enn nok snø.

Utvalgt innlegg
Siste innlegg
Arkiv
Søk etter tags
Følg oss
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page