top of page

Pendlerrenent 2020 utsatt!

Etter flere runder med løypemannskapene, skiforeningen og andre deltakere har jeg kommet til at det dessverre ikke er forsvarlig å gjennomføre årets Pendlerrenn kommende lørdag.

I området mellom Eidstugua - Fellessætra (område som tråkkes av scooter) er det flere åpne bekker og til tross for ønsker og arbeid med å lage en trase over disse bekkene gjorde regnværet på søndag sitt til bekkene fortsatt er åpne. I tillegg er nedoverkjøringene fra Glåmhaugene ikke forsvarlige å kjøre slik situasjonen er nå.

Fra Åstjern - Lygna - Brovoll meldes det om rimelig gode forhold.

På grunn av at et arrangement i Holmenkollen var ruten endret til Grua - Mylla - Sørkedalen (Holmenkollmarsj traseen i revers). Når jeg sjekket forholdene i Sørkedalen i går kveld var det rett og slett holke. Men det var noen (ivrige) skiløpere som kunne melde om relativt (alt er relativt) gode forhold fra Langlivann og Henrik meldte om meget gode forhold videre innover på fredag. Skiforeningen forteller at områdene innover i marka har klart seg bra gjennom uværet i helgen.

Vi gjør et nytt forsøk på å arrangere rennet i år den 14. mars, og vi håpre at det blir en fin sensesong i marka, med de 20 cm med snø vi trenger.

De som har tid, lyst og mulighet inviteres herved til å bli med på en lang skitur fra Natrudstilen (Sjusjøen) og en god runde 70 km + (vi blir enige om rute) med en rast på Pellestova. Vi organiserer kjøring opp etter interesse.

Holke i Sørkedalen

Utvalgt innlegg
Siste innlegg
Arkiv
Søk etter tags
Følg oss
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page