top of page

Pendlerrennet 2021


Vi har endelig spikret dato for Pendlerrennet 2021. Rennet vil gå fra Hunndalen (Gjøvik) kl 07.00 lørdag 27. februar. Som tidligere år vil turen ta deg over 135 km, og 2500 høydemeter gjennom variert og kupert terreng. Målgang vil som vanlig være i Holmenkollen, hvor deltakerene kan ta seg en velfortjent dusj sammen med litt drikke og snacks.- Jeg er veldig glad å kunne melde om at vi også i 2021 kan gjennomføre et skirenn, og tror det er viktig at man kan samle seg om noe å trene til. Det er kanskje noe man kan ønske seg til jul, eller gi seg selv i gave etter litt mye ribbe og pinnekjøtt, uttaler arrangør Ådne Skurdal.


- Prisen for påmelding vil stige jo tettere vi kommer arrangementet, så det lønner seg å melde seg på før nyttår, fortsetter han.


Det er allikevel med værforbehold at rennet arrangeres.


- Som vi har sett alle årene vi har forsøkt å arrangere Pendlerrennet, så er vi avhengig av nok snø, og gjerne frost og kaldt vær før det snør slik at myrer og bekker fryser igjen. Vi håper at værgudene er med oss, slik at vi kan gjennomføre 2021 utgaven av Norges lengste skirenn, fortsetter han.


Alle deltakere som var påmeldt i 2020 er automatisk blitt påmeldt rennet i 2021, og de som eventuelt ikke ønsker å delta bes ta kontakt med arrangør.


Arrangøren vil ta alle forbehold om at smittesituasjonen i Norge, og lokalt på Gjøvik og Oslo kan ha innvirkning på om rennet arrangeres. I alle tilfeller vil påmeldingsavgiften bli refundert til deltaker (med fratrekk for et gebyr), eller overført til neste år.


- Vi kommer til å jobbe tett med aktuelle myndigheter om gjennomføringen av rennet og gjøre en risikoanalyse av hvordan rennet skal gjennomføres. Dette arbeidet vil vi starte med over nyttår, og vi anser transport til start, og dusj i Holmenkollen som de kritiske stedene hvor vi må holde avstand, og bruke munnbind. Dette kommer vi mer tilbake til etterhvert, og alle gode innspill ønskes, fortsetter Skurdal.


Pendlerrennet har opprettet en egen club på strava, hvor deltakere oppfordres å melde seg inn. Her kan man se andre deltakere sin trening, og inspirere hverandre til aktivitet før rennet.


De populære energipakkene som kan bestilles ved påmelding vil i 2021 komme fra Fuel of Norway. Priser og innhold er foreløpig ikke helt klare men, vi kan love meget godt tilpasset opplegg til dette lange skirennet. Vi kommer tilbake til mer om dette i et eget innlegg om ikke lenge.


Comments


Utvalgt innlegg
Siste innlegg
Arkiv
Søk etter tags
Følg oss
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page