top of page

Pendlerrennet avlystGjennom helgen har vi hatt kontakt med smittevernsmyndigheten og kommunlegen i Gjøvik, og diskutert om rennet kunne gjennomføres. Vi har fortalt om at rennet er et mindre skirenn med få deltakere, og en smitterisiko som vi mener var håndterbar gjennom gode tiltak (les gjerne mer om de her). Dessverre er smittesituasjonen fortsatt skjør, og det anbefales at ingen arrangementer som samler deltakere fra flere kommuner gjennomføres. Det er utarbeidet en smitteveileder for arrangementer og her fremgår det ganske klart at arrangementet anbefales utsatt eller avlyst i år. Jeg velger ikke å trosse disse rådene, selv om det finnes flere argumenter for at det burde kunne arrangeres. Myndighetene vil uansett ikke gi et godkjent stempel i dagens situasjon.

Derfor er det besluttet at Pendlerrennet er avlyst i 2021.


Jeg hadde håpet i det lengste at smittesituasjonen skulle bedre seg slik at det ble forsvarlig å gjennomføre rennet. For Pendlerrennet er jo litt mer enn bare et skirenn. Det er en hyggelig prat, et nytt bekjentskap og en stor mestringsfølelse når du endelig ser tårnet på kollen, i det du glir ned fra gratishaugen, og bare har en liten bakke igjen opp til mål. Det er ikke spisse albuer, "løype" eller utstyrsfokus. Jeg tror likevel det er riktig å avlyse da jeg ønsker at Pendlerrennet skal være noe positivt, og ikke knyttes til et eventuelt smitteutbrudd.


Alle deltakere har eller vil innen kort tid motta en e-post hvor de kan velge mellom å overføre påmeldingen til 2022, med sikte på start 26. februar neste år, eller få pengene tilbake med fratrekk for et adm. gebyr på 150 kr. Eventuelle rombestillinger og proviant/energi blir også avbestilt så dere slipper å ta kontakt med hotellet om dette.


Løypene er der og strava segmentet som er etablert er en fin utfordring for dere alle. Jeg vil trekke ut 5 premier fra de som innen 1. april har gått turen, og fått registrert dette inn i strava segmentet (vil gjøre en endring her slik at man ikke må innom bensinstasjonen).

God tur, så håper jeg vi snakkes, ses, eller høres.

Comments


Utvalgt innlegg
Siste innlegg
Arkiv
Søk etter tags
Følg oss
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page